PR Bureau Ik ben op je | Platen Podium Ik ben op je
17565
post-template-default,single,single-post,postid-17565,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Platen Podium Ik ben op je

Platen Podium Ik ben op je

Muziek is in staat alle mensen te verbinden. Dat heb ik maar mooi weer extra mogen ervaren samen met Judith tijdens eens een heerlijke workshop: Music moves your mind. DJ Dina & Jocelyn Rebbens  verzorgden een sessie vol verbinding met veel emotie over ons allen gemene goed dat muziek heet. Wil er 1 item tussenuit pikken voor het Platenpodium deze week. Er werd gevraagd door Jocelyn om naar een willekeurig persoon in de ruimte te lopen en na een paar vragen te achterhalen welke muziek hij of zij had uitgezocht over de huidige state of mind en welk liedje vertegenwoordigd waar de betreffende persoon zich graag ziet..

Wat ik hier nu zo leuk aan vond.. Je staat tegenover iemand die weer de schittering als een kind in zijn of haar gezicht heeft, die niet kan wachten om van jou te horen of je in de buurt komt bij de gemaakte muziekkeuze. Ook omgedraaid uiteraard, maar merkte vooral dat we het leuk vinden om onze muziek keuze in te pakken alsof dit het allerbelangrijkste in het leven is. Je voelt de spanning alsof je iets voor het eerst mag doen. Zoals een kind zich zo vaak voelt en wij als verantwoordelijke volwassenen zo graag willen, maar dit vergeten in de waan van de dag. Dat gevoel is magisch, muziek is dus magisch en je hoeft er dus geen springend van opwinding 7 jarig ventje voor te zijn, hoe cool is dat lieve verantwoordelijke volwassenen.

Ik stel voor dat je vandaag of uiterlijk morgen, ( want zeg nu zelf, als je deze blog hebt gelezen dan is dat overmorgen uit je hoofd en gaat het niet meer gebeuren 😉 deze geweldige opdracht met wie dan ook doet, je lief, opa, verre kennis, op de pont richting Amsterdam Noord met je toevallige buurvrouw.. Je snapt wat ik bedoel. Dus, jullie kiezen 1 liedje uit voor het nu, en 1 liedje waar je wil staan als je het allemaal voor elkaar hebt… Daarna mag je dit raden bij de ander en hier heerlijk over na keuvelen, met jullie gekozen pareltjes in de muziek op de achtergrond afspelend. Zal je vertellen dat je zo een half uur verder bent en zoveel meer weet over de betreffende persoon naast je, dan het standaard ”gaat het goed gesprek” Wil je nou zoiets in je bedrijf doen? Vraag de dames eens of ze ook jullie werkvloer kunnen opleuken met alle emoties die muziek oproepen…https://www.musicmovesyourmind.com/  De Platenpodium Spotify lijst is opgeleukt met onze liedjes van die avond.. Curtis Mayfield ( move on up ), Andre Hazes met Leef & jawel we springen alle kanten op: Survivor met Eye of the Tiger is ook present!

Volgende week zondag weer een totaal nieuwe Platen Podium Ik ben op je!

Wouter