PR Bureau Ik ben op je | Verhalen die verbinden
17625
post-template-default,single,single-post,postid-17625,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Verhalen die verbinden

Verhalen die verbinden

We zijn de ”Ik ben op je school” gestart om de wereld te laten zien wie jij bent en waar je voor staat. Maar dan ook echt helemaal! Zodat jij straks een verhaal hebt wat helemaal klopt met jouw unieke product of dienst en weet waar en hoe je dit in de markt zet. Dit is een missie van ”Ik ben op je” aangezien we te maken krijgen met te veel oppervlakkigheid in allerlei media uitingen die nietszeggend zijn en geen verbinding creëren in deze wereld. Daardoor zijn wij bij ”Ik ben op je continue” op zoek zijn naar echte verhalen met emotie en beleving. Zo ook jouw verhaal als we dat mogen ontdekken en voor jou de echte verbinding mogen creëren naar de buitenwereld.  Onderstaande alinea’s kun je oa verwachten als je start met het online programma Vrijheid & Voldoening in Geest en Gedrag. Het eerste hoofdstuk en resultaatgids + video krijg je van ons cadeau, aangezien we graag willen dat jij pas verbinding met ons aangaat als dat helemaal goed voor jou voelt!

 

Om te doorgronden wat iemand echt vindt zul je echt moeten luisteren en tijd, aandacht en dus energie daarin moeten stoppen. Niet altijd waar je op wacht, maar uiteindelijk heel waardevol in je relatie met jouw kleine groep dierbaren waarvan je wilt weten wat ze nu echt in jou waarderen. Dit geeft je nog meer genoegdoening en plezier. Vergeet trouwens niet om dit ook andersom te doen. Jouw dierbaren hebben jou waarschijnlijk ook nodig om te weten wat jij aan hen waardeert.

Kloppen jouw levenswaarden en normen naar verloop niet meer? Je voelt je bijvoorbeeld steeds meer vervreemd van jezelf en omgeving of je omgeving van jou en je ontleent aan steeds minder dingen echt geluk in het leven ( dit voel je heel goed, als je eerlijk durft te zijn naar jezelf ). Dan raden we aan deze opnieuw te formuleren.

Het blijft ingewikkeld om gewenste resultaten te vertalen naar acties die je moet ondernemen. Voorbeelden dat dit ingewikkeld is, zijn er te over. Het is ook vaak een confrontatie met jezelf als je iets heel graag wilt en het resultaat blijft uit. Dat wil eigenlijk zeggen dat jij je actiedoelen niet concreet opstelt of je hebt de discipline niet om het vol te houden. Je houd er dan vaak een onbevredigend gevoel aan over en veel mensen zijn geneigd de handdoek in de ring te gooien en hup naar een volgend project te springen aangezien we niet te lang willen stil staan bij dit onbevredigend gevoel. Dat kan anders!

https://ikbenopje.school/

https://ikbenopje.school/totaalprogramma-vrijheid-voldoening-in-geest-gedrag/