Echte groei
17604
post-template-default,single,single-post,postid-17604,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Echte groei

Echte groei

Verbinden om het verbinden, volgen zodat anderen jou volgen en jij zo dus meer volgers hebt, liken om geliked te worden…  Allemaal bekende acties in onze social media wereld om te ‘’groeien’’. Geen acties waar je echte voldoening krijgt of echte volgers die potentiële nieuwe klanten zijn van krijgt, aangezien hier eigenlijk geen boodschap in zit van betekenis en de groei eigenlijk niets anders betekent dan een ”vinkje, hartje, cijfer” extra achter je naam. Het contact met iemand aangaan doet dit wel. Echt menselijk contact met mooie interactie, waar je kan zien in iemands gezicht wat hij precies bedoeld met de woorden die uit zijn of haar mond komen. De boodschap echt voelen en daarna weer woorden van betekenis terug kaatsen voor een echt gesprek. Dit is natuurlijk niet te doen met zoveel mensen die je wilt bereiken en zien in je ondernemende leven.

Een website, social media,  blog, vlog & bijvoorbeeld columns zijn dan natuurlijk een uitkomst om betekenis te geven aan wat je wilt meegeven aan al die mensen die je niet persoonlijk kan spreken. Maak het dan ook zo persoonlijk mogelijk en vertel jouw verhaal wat je ook onder 4 ogen zou doen om iemand helemaal warm te krijgen. Wat is jouw verhaal? Wat voor speciaals wil jij de wereld meegeven dat niet ongezien mag blijven? Welke doelgroep heb je voor ogen? Welk medium ga je hiervoor inzetten voor het beste bereik? Bij PR bureau Ik ben op je’, gaan we dat stapje verder om niet alleen extra zichtbaarheid & bereik te creëren, maar dit te doen met jouw unieke verhaal op de juiste plaats! Als je dit verhaal al hebt geformuleerd, kunnen we meteen aan de slag. Zo niet, dan gaan we dat samen achterhalen en jouw zichtbaarheid & bereik met betekenis op de kaart zetten, zodat jouw nieuwe volgers echte volgers worden die op zoek zijn naar een betekenisvoller leven vol echte groei!

Judith & Wouter