Ondernemende geest
17309
post-template-default,single,single-post,postid-17309,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ondernemende geest

Ondernemende geest

Ondernemend zijn met de grootste idealen en vast zitten in de onwetendheid hoe alles wat je voor ogen hebt waar te maken. Je wilt bijvoorbeeld vooral meer bereik en zichtbaarheid  creëren voor jouw unieke product of dienst, zodat deze klanten zich vanzelf aandienen en je een stabiele klantenbase opbouwt. Hier zijn specifieke acties, volgen van je sterke punten, nieuw gedrag en richting voor nodig om dit waar te maken.

Wij nemen je mee om buiten je veilige omgeving te durven kijken en daardoor daadwerkelijk in beweging te komen om al je sterke punten, nieuw gedrag,  acties & richting in te zetten voor meer zichtbaarheid, bereik, meer klanten en meer omzet op een manier die onwaarschijnlijk leuk kan zijn! Wordt bewust van jouw huidige situatie en groei naar jouw ideale situatie!

Concentreer je op de talenten die je hebt en gebruik deze als basis voor je verdere ontwikkeling. Dit klinkt als een open deur, echter in veel families, bedrijven, scholen is de dagelijkse praktijk heel anders.

Hier worden de pijnpunten vaak overbelicht en wordt er gekeken naar wat er niet goed gaat. Dat gaan we dus anders doen, aangezien uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat, als jij je veelal bezig houdt met je sterke punten je met meer plezier en voldoening door het leven loopt en succesvoller zal zijn!

Interessant? Lees snel verder wat jouw ondernemende geest nog meer kan beleven!

Totaalprogramma: Vrijheid & Voldoening in Geest & Gedrag