PR Agent
15426
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15426,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

PR MENU

Wil jij een persoonlijke PR Agent?
Hieronder zie je wat wij voor je kunnen betekenen.
Kies zelf wat wij voor je gaan oppakken
of laat je adviseren door ons en plan een gratis gesprek!

SOCIAL MEDIA STRATEGIE

Voor een zo goed mogelijk resultaat in zichtbaarheid en plezier te creëren in jouw social media marketing gaan we samen kijken hoe we jouw verhaal het beste online kunnen vertellen. Dit zorgt bij jou voor veel vrijheid, inspiratie en creativiteit!

SOCIAL MEDIA COACHING

Via een afspraak bij ons op locatie, bij jou of via skype bespreken we waar je staat met je social media. We zorgen ervoor dat je weer veel nieuwe inspiratie hebt, je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en al je vragen zijn beantwoord!

VIDEO & FOTOGRAFIE

Wil je zichtbaar worden met je foto's of video's? Dan zijn originele foto's en/of video's zeker nodig! Wij helpen je met het maken, inspireren en vooral mee te nemen in welk verhaal je met je content wilt maken!

MERKSTRATEGIE

Wil je een betekenisvol merk met impact? Dan is het heel belangrijk om de juiste keuzes te maken, je doel te blijven volgen en je merkstrategie helder te hebben!

BEDRIJFSSTRATEGIE

Misschien begin je net en ben je nog zoekende, of ben je al jaren bezig en ben je verwijderd van je oorsponkelijke verlangen om te ondernemen. Wij helpen je met de bedrijfsstrategie en kijken o.a. naar je doelen, missie, visie en strategie.

EVENTSTRATEGIE

Je wilt een succesvol evenement organiseren, voor je nieuwe merk, als coach of welk event dan ook! Wij helpen je met creatieve oplossingen, qua communicatie, zichtbaarheid, aankleding en evt. programma!

SAMENWERKINGEN

Het is belangrijk om samen te werken met je personeel, collega's, concullega's, influencers, klanten eigenlijk met iedereen waarmee je een verbinding hebt. Hoe ga je op de juiste manier samenwerken zodat je zo goed mogelijk zichtbaar bent en blijft, wij helpen je! Daarnaast hebben wij een groot netwerk en zorgen wij voor de juiste connecties!

PROMOTIES

Wij zorgen dat jouw bedrijf / merk onder de aandacht komt door middel van promoties. Dit kan door orginele pr stunts/ acties maar ook door e-nieuwsbrieven, campagnes, beurzen en noem maar op! Wij helpen je mee!

INFLUENCER CAMPAGNE

Hoe vind ik de juiste influencer? Ik ben influencer en wil campagnes? Wij verbinden influencers uit ons bestand (inluencer met de ik ben op je mindset) aan de juiste personen en zorgen voor de juiste campagnes.

PERSOONLIJKE STRATEGIE

Om zichtbaar te worden is het belangrijk dat je weet wat je wilt en waarom je doet wat je doet, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Soms is het moeilijk deze balans te vinden of behouden. Wij kijken naar je huidige situatie, strategie en zorgen dat deze weer kloppend is!

COACH

Soms is ondernemen heel eenzaam en wil je graag ``sparren``, of je bent je enthousiasme kwijt en doet uiteindelijk veel minder dan je kan, of je weet niet waar je moet beginnen, zowel in je onderneming als online. Het kan dan heerlijk zijn om met ons te praten en helderheid en inspiratie te ontvangen!

CONTENT MARKETINGPLAN

Welke content wil jij gaan delen, op welke platforms, hoe wil je deze maken en door wie? Hoe ga je ze plaatsen / plannen en hoe zorg je ervoor dat dit effectief en met plezier kan? Wij helpen je mee!

CONTENT CREATIE VOOR SOCIAL MEDIA

Ben je soms inspiratieloos en wil je eigenlijk wel beginnen aan social media maar weet je niet hoe of wat? Heb je minder plezier in social media? Wij helpen je mee met content verzinnen en eventueel maken!

SCHRIJVEN

Je vind (commercieel) schrijven lastig of gewoon simpelweg niet leuk. Wij helpen je met ; persberichten, blogs, artikelen, en of social media content!

INFLUENCER MARKETING

Wil jij extra zichtbaarheid creëren door middel van influencers? Het is belangrijk om te weten welke influencer bij jou past en hoe je deze samenwerking aangaat! Wij hebben een netwerk van juiste influencers en helpen jou mee de beste keuze te maken!

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik wil 1 van jullie diensten hierboven is dit mogelijk?

Absoluut. Elke samenwerking is uniek, dus of je nu meerdere diensten of 1 dienst kiest, wij gaan voor jou aan de slag als persoonlijk PR Agent.

Wat zijn de kosten?

Als persoonlijke PR Agent hebben wij altijd eerst een gratis gesprek om te overleggen welke diensten jij uit handen wilt geven. Wij maken na dit gesprek een offerte zodat je helder hebt wat wij precies voor je gaan betekenen en wat de kosten zijn.

Yes, ik ben enthousiast en wil direct beginnen. Hoe start ik?

We gaan graag voor jou aan de slag als persoonlijke PR Agent. Dit houdt in dat we elkaar wekelijks, maandelijks of in het kwartaal zien, net wanneer het jou uitkomt en hoeveel we voor jou kunnen betekenen. We helpen je strategisch en persoonlijk groeien zodat jij met plezier zichtbaar wordt! Maak een vrijblijvende afspraak en we maken een offerte op maat!

Hoevaak "moet" ik afspreken met jullie?

Dit ligt aan wat je uiteindelijke doel is en wat je samen met ons wilt gaan oppakken. Je moet dus niets. Voordat wij starten als jouw persoonlijke PR Agent hebben we eerst een gratis gesprek waarin we samen kijken naar de best passende manier om samen te werken.

Waar vinden de afspraken plaats?

In Breda bij ons op locatie;

(gratis parkeren naast de deur of 3 minuten lopen vanaf het station)

Of wij komen naar jou toe (kilometervergoeding van €0,25 per kilometer)

Ik woon in het buitenland en wil graag met jullie samenwerken?

Dit is geen probleem, wij kunnen het gratis gesprek via Skype plannen en onze diensten vanaf “afstand” bespreken en plannen. Of we komen een keer langs, we houden van reizen dus een extra reisje kan nooit kwaad ; )

Ik wil een afspraak of heb een vraag!

Leuk! Plan dan hier direct het gratis gesprek!

Vragen?

Bel / app ons even op via 06 11 20 76 88

Of mail ons naar info@ikbenopje.nl

Wil je direct je vraag stellen? Laat hieronder je vraag achter!

contact

WAAROM PR BUREAU IK BEN OP JE?

  • Wij zijn een PR Bureau die een stap verder gaat, wij willen jou echt leren kennen;
  • Judith heeft 5 bedrijven opgestart, veel ervaring met ondernemen en deze kennis deelt ze met jou;
  • Wouter is een echte relatiemanager, is relativerend, heeft veel mensenkennis en hij maakt je leven “simpeler”.  Zijn motto is dan ook “liefde eerst”. Hij zal er alles aan doen om je meer plezier, vrijheid en voldoening te laten ervaren;
  • Beide zijn wij enorm creatief en zien direct hoe we jou op persoonlijk als zakelijk vlak kunnen laten groeien.
  • Groot netwerk, wij gaan zorgen voor je zichtbaarheid!

ERVARINGEN