Tevreden zijn als ondernemer?
17463
post-template-default,single,single-post,postid-17463,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Tevreden zijn als ondernemer?

ik ben op je - pr bureau

Tevreden zijn als ondernemer?

Te snel, te enthousiast, te weinig naar je intuïtie luisteren.

Fouten maken we allemaal, gelukkig maar. Fouten is niets mis mee en wat ik (Judith) van Wouter vaak ook hoor is dat wij, de mens, ons zelf zo serieus nemen. Dat wij zo aan het streven zijn naar succes en naar meer en meer oké nog 1 keer en dan nog méér willen.

Maar tjonge, wat is het ook lastig. Je hebt dromen, idealen met je bedrijf een bepaalde visie, een manier van hoe je wilt leven en die wil je graag behalen maar natuurlijk niet ten koste van je huidige leven. Want eigenlijk is er niet meer dan nu. Ja, dat heb je natuurlijk ook wel eens eerder gehoord. Maar hoe combineer je nou je ondernemersdrive met een leven in balans, om het maar even globaal te houden “een leven in het nu” een leven waarin je “tevreden” bent.

Hoe combineer je nou je enthousiaste doelen en alle mogelijkheden binnen het ondernemen (keuzes) met een strategie die voor jou werkt? Lastig, lastig, lastig, dat zal ik ook nooit ontkennen, ik spreek namelijk uit ervaring. Mijn vorige bedrijven begon ik vaak uit enthousiasme, zo enthousiast nee maar dan ook echt veeeeeeeel te enthousiast dat ik niet de tijd  nam (aandacht zoals Wouter altijd zo mooi zegt) voor hoe ik het precies wil.

Wat ik afgelopen jaren het meest heb geleerd is om een stapje “terug” te doen. Zo verkocht ik twee bedrijven en deed ik letterlijk een stap terug. Een stap terug uit de enthousiaste-wereld waar alles kan, mag en eigenlijk altijd nog leuker kan.
Natuurlijk met af & toe tegensputteren, maar uiteindelijk krijg je daar zo’n groot cadeau voor terug, namelijk rust. Rust en jawel aandacht voor wat je doet en dit geeft zoveel vrijheid & voldoening dat je gewoon opnieuw weer enthousiast bent ;). Enthousiast op de juiste manier, enthousiast met een strategie en enthousiast waarin je niet doorschiet maar ook weet wanneer je moet stoppen. Enthousiast in hoe je wilt leven!

Onze boodschap is dan ook afgelopen jaar ontstaan :

De boodschap van “ik ben op je: is  ;

Laat zien wie je bent  : De authentieke jij met al je mooie imperfecties! 

Leef met aandacht – Geniet, dans, lach, speel en gun jezelf dit ook. Leef bewust met zo min mogelijk angst

Deel Liefde – houd van jezelf en je omgeving, maak echte verbinding met mensen! 

En vooral leef met aandacht, dat is volgens mij de sleutel om tevreden te zijn met je onderneming en zoek de juiste mensen om je heen, dit is “stiekem” een ode aan Wouter geworden. Omdat hij mij een wereld heeft laten zien van te leven met aandacht. En hoe mooi is het dat wij nu andere ondernemers mogen inspireren, verbinden en laten groeien met onze eigen kijk op de wereld, onze eigen ervaringen en verhalen. Ja dankbaar. Dankbaar dat door aandacht en tijd te nemen de mooiste ideeën &  ondernemingen ontstaan.

Ik ben op je.