Tip voor Financiën, zowel voor persoonlijk als voor ondernemers!
17354
post-template-default,single,single-post,postid-17354,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Tip voor Financiën, zowel voor persoonlijk als voor ondernemers!

Tip voor Financiën, zowel voor persoonlijk als voor ondernemers!

Helaas, het hoort bij het ondernemen, of tenminste ik zeg helaas omdat ik vanuit mezelf (Judith) spreek.

Na dik 10 jaar ondernemer en 5 bedrijven verder, heeft het mij heel wat moeite gekost om administratie leuk(er) te gaan vinden. Maar met de juiste programma’s mensen om je heen en structuur, kan het echt makkelijker worden en daarmee indirect ook leuker.

Het geeft zoveel vrijheid en overzicht als je weet dat alles op orde is, vanuit een goede administratie kan je ook de juiste keuzes maken waar je wel en niet in wilt investeren.

Vandaag wil ik je 1 tip delen en dat is eigenlijk een persoon, voor mij een heel inspirerend en sprankelde dame en die ook nog eens alle kennis in huis heeft m.b.t. financiële administratie.

Ik wil je namelijk voorstellen aan Marjan Heemskerk van The Happy Financial  

Marjan maakt blogs en video’s over je financiën. Zowel voor je persoonlijke financiën, als voor de financiën van je eventuele onderneming. Hoe krijg je grip op je geldzaken? Hoe zorg je ervoor dat je voldoende overhoudt? Hoe zorgt geld ervoor dat je voldoende vrij bent? Want daar draait het per saldo om: financieel voldoende comfortabel zitten om de dingen te kunnen doen jij belangrijk vindt.

Het leuke aan Marjan is dat zij het op een hele fijne, duidelijke en professionele manier uitlegt waardoor je financiën echt een stuk leuker en makkelijker worden.

Neem zeker even een kijkje en laat je inspireren om ook jouw administratie wat leuker te maken!